Ένα ήσυχο & καταπράσινο προάστιο,
της πόλης της Λευκάδος

Κάντε κράτηση εδώ...

Τοποθεσία

Το Lefkadio Suites ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2016, πλήρως ανακαινισμένο, προσφέροντας μια προσιτή και διακριτική πολυτέλεια.
Βρίσκεται σε ένα ήσυχο και καταπράσινο προάστιο της πόλης της Λευκάδος και απέχει μόλις 18 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου, 950μ. από τον πεζόδρομο της πόλης,
800μ. από την υπερσύγχρονη Μαρίνα, 300μ. από τον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων, 200μ. από δύο αλυσίδες Super Market και 950μ. από τον παραλιακό δρόμο, στον οποίο βρίσκονται όλα τα εστιατόρια και τα μπαράκια της πόλης.
Οι επισκέπτες του Lefkadio  Suites μπορούν να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στον ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης που διαθέτουμε ή στον δημόσιο εξωτερικό χώρο του συγκροτήματος (δωρεάν).

Πώς να φτάσετε στο Lefkadio Suites

Με αυτοκίνητο

Η Λευκάδα απέχει περίπου 380 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η γρηγορότερη διαδρομή είναι μέσω της γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», η οποία συνδέει το Ρίο με το Αντίρριο (κοντά στην πόλη της Πάτρας). Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 4 ώρες.

Η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη προς το νησί της Λευκάδας είναι περίπου 400 χλμ και διαρκεί επίσης περίπου 4 ώρες.

Κατά την άφιξή σας στην πόλη της Λευκάδας και αφού περάσετε τη σιδερένια μετακινούμενη γέφυρα, στρίβετε αριστερά μέχρι να φτάσετε στη δεύτερη μικρή πέτρινη γέφυρα (Πόντες). Αμέσως μετά στρίψτε αριστερά στην οδό Γολέμη. Θα έχετε πάντα την θάλασσα στα αριστερά σας και ύστερα από 685 μέτρα θα φτάσετε στον μικρό κυκλικό κόμβο, θα κινηθείτε κυκλικά και θα βγείτε στην τέταρτη έξοδο (πολύ φαρδύς δρόμος) με την θάλασσα και την Μαρίνα πάντα στα αριστερά σας.

Μετά από 750 μέτρα θα φτάσετε στο τέλος αυτού του δρόμου (στα δεξιά σας θα δείτε τον σταθμό των λεωφορείων) και θα στρίψετε  δεξιά στον δρόμο με την νησίδα στην μέση (οδός Φιλοσόφων). Μετά από 340 μέτρα θα φτάσετε σε μια μεγάλη διασταύρωση στην οποία θα στρίψετε  πάλι δεξιά (οδός Καραβέλα) και στα 30 μέτρα στα δεξιά σας θα βρείτε το Lefkadio Suites. 

Με αεροπλάνο 

Το νησί της Λευκάδας εξυπηρετείται  αεροπορικά μέσω του Διεθνούς αεροδρομίου του Ακτίου, το οποίο απέχει 18 περίπου χιλιόμετρα από την Λευκάδα και θεωρείται από τα  ασφαλέστερα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Μπορείτε να μεταβείτε στην Λευκάδα με πτήσεις charter από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία, τη Γαλλία τη Κύπρο και άλλες χώρες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Αν από την χώρα σας δεν υπάρχει απευθείας πτήση για την Λευκάδα (Άκτιο), τότε μπορείτε να έρθετε μέσω του Διεθνούς  Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»,  το οποίο συνδέεται με το αεροδρόμιο του Ακτίου με τακτικές πτήσεις (2 έως 6) σε εβδομαδιαία βάση από την 2η Μαίου έως και τέλος Οκτωβρίου.

Η διάρκεια της πτήσης από την Αθήνα μέχρι την Λευκάδα είναι 1 ώρα και πραγματοποιείτε από την Αεροπορική εταιρία Aegean που βραβεύτηκε σαν την καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης. Στο αεροδρόμιο υπάρχει  διαθέσιμο λεωφορείο, ταξί ή μπορεί να σας περιμένει υπάλληλός του συγκροτήματος μας, για να σας μεταφέρει στο Lefkadio suites με άνεση και ασφάλεια (VIP Υπηρεσία).

Με πλοίο 

Υπάρχουν σε καθημερινή βάση πλοία που συνδέουν την Ιταλία με την Ηγουμενίτσα.  Τα δρομολόγια  αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Μεγάλα πλοία αναχωρούν από διάφορες πόλεις της Ιταλίας (Μπάρι, Μπρίντιζι, Ανκόνα, Βενετία) προς την Ηγουμενίτσα και αντιστρόφως.

Χρήσιμος σύνδεσμος από τον οποίο μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες είναι η ιστοσελίδα www.greekferries.gr. Από την Ηγουμενίτσα μπορείτε να έρθετε στην Λευκάδα  με λεωφορείο, ταξί ή να σας περιμένει υπάλληλός μας στο λιμάνι, για να σας μεταφέρει στο Lefkadio suites με άνεση και ασφάλεια(VIP Υπηρεσία).

Με λεωφορείο (ΚΤΕΛ) 

Ένας άλλος τρόπος για να φτάσετε στην Λευκάδα είναι με λεωφορείο είτε από την Αθήνα είτε από την Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια του ταξιδιού υπολογίζεται σε περίπου 5 ώρες από την Αθήνα και σε περίπου 6 ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε, επίσης, να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ktel-lefkadas.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων και των διαδρομών από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηγουμενίτσα.
Κατά την άφιξη σας στον σταθμό των Υπεραστικών Λεωφορείων στην Λευκάδα θα σας περιμένει ο υπάλληλος μας για να σας μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια στο Lefkadio suites.

Ανεξάρτητα από το μέσο που θα διαλέξετε να ταξιδεύσετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το να σας ενημερώσουμε για τα δρομολόγια των αεροπλάνων, των πλοίων ή των λεωφορείων για την Λευκάδα αλλά και να σας στείλουμε ταξί ή το αμάξι του Lefkadio Suites, για να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το σταθμό των λεωφορείων και να σας μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια κοντά μας.